nazaj
Namigi za izlete

Vznemirljiv panoramski potep

Uživaško po pomurskih ravnicah in goricah

Slišati jih je v daljavi, kakor grom, po cestah švignejo kakor veter ... Zlizane kavbojke, jakne, škornji, svetleče čelade, usnjene torbice, poje znana pesem o – motorjih in motoristih! A pomurske ravnice in griči ter ceste, ki vijugajo sredi polj, vinogradov in gozdov, so za tiste, ki doživetja raje srkajo počasi, ki jim je vsak požirek v užitek. Prijetna lagodna vožnja namesto divjanja, blago rožljanje namesto grmenja. In postanki na poti, stiski rok z domačini, užitek ob dobri domači hrani.

Osedlajte svojega jeklenega konjička in se podajte na panoramski potep po Pomurju! Naj si so vam ljubše dolge zložne poti, ki jim ni videti konca, ali valoviti svetovi, kjer je treba konjička spodbuditi, da premaga klanec, tukaj boste zagotovo odkrili košček raja zase!

Namigi za obisk naših ponudnikov:

Tudi z motorji vljudno vabljeni, da obiščete Pomurje. Vsaka turistična kmetija, penzion ali hotel bodo z veseljem poskrbeli za vaše jeklene konjičke. Oglejte si vsak košček prelepega Pomurja, od Jeruzalemskih do Lendavskih goric, od Bukovniškega do Gajševskega jezera, od Negovskega do Soboškega gradu. Le dobronamerno opozorilo – previdno pri klepetu s prijaznimi domačini, ki vam bodo hitro ponudili kapljico domačega!