nazaj
Namigi za izlete

Pokrajina navdiha!

Skočite po navdih, moč in novo energijo

So pokrajine, ki v človeku prebudijo navdih, mu vlijejo moč, ga navdajo z novo energijo. Veliki slikar Vincent van Gogh je svoja najboljša dela ustvaril sredi barvite Provanse! Za Pomurje pravijo, da čas tukaj teče počasneje. In čemu bi ga priganjali, ko pa tukajšnja pokrajina s svojo spokojnostjo in slikovitostjo nežno vabi, da se ustavimo. Da se v nas prebudi navdih, da si povrnemo moči, da se napolnimo z novo energijo. Zaprimo oči in globoko vdihnimo, da bo prijeten vonj sivke in žajblja zapolnil vse kotičke našega telesa. Zaprimo oči in se prepustimo zvočni kopeli z gongom, ki povrne človeku naravno harmonijo, sprošča, umirja. Zaprimo oči, pozdravimo sonce in sprostimo telo in duha z jogo.

Redkokje se počutimo, da smo sposobni vsaj za kratek čas pretrgati z vsakdanjikom. V Pomurju vam lahko povemo, kje. Prepustite nam, da vam pričaramo vsaj dva brezskrbna dneva – za navdih, moč in novo energijo!

Namigi za obisk naših ponudnikov:

Rezervirajte si posteljo v eni izmed mnogih turističnih kmetij v Pomurju in se prepustite razvajanju na pomurski način. Naj vas razvaja razgled ob sprehajanju do Rotunde v Selu, požirek vina pri lokalnem vinarju ali razskošna večerja pri domačih mojstrih kuhinje. Ustavite se v eni izmed domačih »špajz« in sebi ter bližjim privoščite naše izdelke. Če pa se odločite za nekoliko aktivnejši oddih, se teh poti lotite s kolesom, se potopite v termalno vodo ali poiščite otroka v sebi v Pustolovsekm parku ob Bukovniškem jezeru.